Gepost door: vakantiehuishindeloopen | mei 4, 2009

Nostalgisch 17e eeuws arbeidershuisje te huur midden in het Friese stadje Hindeloopen. “Noppes Klinte” is geschikt voor 2 tot 4 personen.

Ons vakantiehuisje ligt midden in het stadje en behoorde zo’n 400 jaar geleden tot de eerste stenen huizen die gebouwd werden. Het is een arbeiderswoning en vroeger woonde men er met een groot gezin in.

In deze tijd is dat ondenkbaar. Beneden is de woonkamer, keuken en douche en toillet en boven is de slaapgelegenheid. Er zijn 2 tweepersoons bedden en 1 één persoons bed. Deze zijn in de vorm van bedsteden gemaakt.

vakantiehuis hindeloopen friesland

Het terras is de gehele dag zonnig, heerlijk buiten ontbijten en luieren! En…s’morgens wordt u wakker van de vogeltjes! Echt genieten in Hindeloopen doet u dus in ons vakantiehuisje “Noppes Klinte”

In 4 minuten bent u bij het Ijsselmeer, er is zwemgelegenheid voor volwassenen en peuters en een breed strand. In het huisje vindt u informatie betreffende aktiviteiten in en rondom Hindeloopen. Het vakantiehuis is zeer centraal gelegen in het oude Hindeloopen. Een van de leukste plaatjes in Friesland. “Noppes Klinte”   het leukste autenthieke vakantiehuisje van Hindeloopen!

Contact en reserveren


Voor folderverspreiding kijkt u op de site van huisaanhuisfolders, hier vind u alles op het gebied van huis aan huis verspreiden van folders.


Categorieën